La Coordinadora tem que l'obligació de regularitzar contractes tanqui clubs


  • Comparteix:

La Coordinadora ha tancat la temporada amb la preocupació de les regularitzacions

La Coordinadora ha tancat la temporada amb la preocupació de les regularitzacions

La Coordinadora d'Entitats Esportives (CEESC) es mostra preocupada davant l'obligatorietat dels clubs de regularitzar els contractes del seu personal. La crisi agreuja encara més la situació fins el punt que alguns clubs poden tancar les portes, segons el president de la plataforma, Joan Salabert.

La plataforma ha expresat a través d'un manifest la seva postura sobre el tema i reitera la voluntat dels clubs que la composen de 'complir amb el màxim rigor les normes i preceptes que fan que l'esport es faci amb totes les garanties'.

Però la màxima preocupació està en la possibilitat que els clubs siguin capaços de suportar aquesta sobrecàrrega econòmica. A la 'pèrdua d'esponsors i col·laboradors' els clubs han hagut d'assumir 'de forma creixent l'impagament de les famílies més desfavorides' i ara la regularització del seu personal tècnic i administratiu. Per aquesta raó, el màxim dirigent de la Coordinadora, Joan Salabert, explica que alguns clubs de la ciutat podrien deixar de desenvolupar la seva tasca.


Joan Salabert

Hi ha alguns clubs que, si a més de les retallades que han tingut, han d'afegir una nova despresa, hauran de plantejar la continuïtat del club.


Salabert veu una possible solució en la creació d'un règim especial per a les entitats i clubs amateurs.


Joan Salabert

Una solució seria que algú proposi un règim especial per tot l'esport amateur perquè sigui més assumible.


La CEESC també demanda 'sensibilitat' a tothom, institucions, federacions i famílies. Precisament en l'última entrevista abans de vacances entre la Coordinadora i l'alcaldessa, Mercè Conesa, es va abordar el tema. Conesa es va mostrar sensible al neguit dels clubs i va prendre nota dels suggeriments de la plataforma per trobar solucions.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.