Roda busca el triomf a Moscou per reduir distàncies al Mundial de Superbikes

L'escuderia de Guim Roda es troba a 30 punts del líder del campionat / Font: Kawasaki-racingteam.eu

Altres

Publicat el 16/jul/13 per Albert Riera

El Kawasaki Racing Team, equip del santcugatenc Guim Roda, afronta la segona meitat del Campionat Mundial de Superbikes a 30 punts d'Aprilia, líder del campionat. El conjunt dirigit pel santcugatenc buscarà la victòria al circuit de Moscou per reduir distàncies amb Aprilia, en una cursa que es disputa aquest diumenge.

El santcugatenc i team manager del Kawasaki Racing Team, Guim Roda, es troba a la meitat del Campionat Mundial de Superbikes. Actualment l'equip de Roda es troba a 30 punts de distància del primer classificat, l'Aprilia. Aquest diumenge Roda i els seus pilots viatjaran a Moscou, on disputaran la vuitena cursa del Mundial de Superbikes per intentar apropar-se a la classificació al seu rival del Campionat de Constructors.

Després de la cursa a Rússia, els pilots de l'escuderia dirigida pel santcugatenc, Tom Sykes i Loris Baz, es desplaçaran a Silverstone, Nürburgring, Istanbul Park, Laguna Seca, Magny-Cours i Xerez, i tancaran la temporada al circuit de Buddh. Tot i que el Kawasaki Racing Team no està al capdavant de la classificació general d'equips, Sykes és líder de la graella de pilots i està sis punts per sobre del segon classificat.