El CAR acull la darrera demostració de sincronitzada espanyola abans del Mundial


  • Comparteix:

La selecció espanyola de natació sincronitzada amb Ona Carbonell al capdavant fa una exhibició prèvia al Mundial de Natació de Barcelona al CAR de Sant Cugat. A més de la demostració també han entrenat per primer cop a les instal·lacions santcugatenques la natació sincronitzada de Japó i la selecció veneçolana d'aigües obertes. El Mundial de Natació de Barcelona començarà el 19 de juliol.

La selecció espanyola de natació sincronitzada ultima els últims detalls al CAR de Sant Cugat abans del Mundial de Natació de Barcelona. L'equip entrenat per Esther Jaumà ha protagonitzat una exhibició al nou mòdul de les instal·lacions santcugatenques, juntament amb el conjunt estatal juvenil. Ona Carbonell i Marga Crespí han obert l'acte amb un duet i un combo de deu nedadores han tancat la demostració.

La seleccionadora espanyola de natació sincronitzada, Esther Jaumà, creu que Samsara, la coreografia que presentaran al Mundial, té un significat paral·lel als canvis que ha viscut la secció durant l'any.

Esther Jaumà

Ens trobàvem en un moment de canvis i per a nosaltres és molt personal. Té part del nostre sentiment i emoció del que hem passat durant l'any.


El conjunt de natació sincronitzada japonès i la selecció veneçolana d'aigües obertes han aterrat al CAR aquest divendres. Ambdós equips s'han entrenat durant el matí a la piscina exterior de les instal·lacions santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.