Diverses seleccions han escollit el CAR per preparar el Mundial de Barcelona


  • Comparteix:

El Mundial de Natació donarà el tret de sortida el proper 19 de juliol a Barcelona fins el 4 d'agost. És per això que algunes de les seleccions participants s'han concentrat prop de la capital catalana i en concret en el CAR de Sant Cugat, per tal de preparar la cita.

L'equip holandès de salt, el veneçolà d'aigües obertes, l'equip japonès i espanyol sincronitzada són alguns dels conjunts que durant aquests dies preparen el Mundial a les instal·lacions santcugatenques. Un lloc adient per tal de poder realitzar els darrers entrenaments abans de l'inici de la competició com afirma el seleccionador holandès de salt, Balázs Ligárt.

Balázs Ligárt

El CAR és un lloc perfecte per entrenar. Ja vam estar al març i és per això que tornem per preparar aquest campionat. És un lloc ideal per preparar competicions.


Pel que fa a la selecció espanyola de sincronitzada, continua sent una de les favorites a les medalles, malgrat els canvis que ha sofert l'equip. Entrenades per Esther Jaumà, el conjunt estatal té en Ona Carbonell la seva màxima figura i un dels principals exponents per pujar al podi. Carbonell destaca la dificultat d'algunes parts dels seus exercicis.

Ona Carbonell

Normalment els salts ens costen més, però hem trobat un salt molt complicat i innovador i sent una aposta difícil i atrevida pot donar bon resultat.


A més de les seleccions anomenades, també s'estan exercitant al CAR l'equip de natació del Brasil o la selecció australiana que porta en la seva expedició més de seixanta nedadors.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.