El futbol 7 i els escacs baixen la mitjana de participació a la Festa Major de Mira-sol

Els més menuts a la cursa de les 2 Milles / font: Centre Cívic Mira-sol

Altres

Publicat el 14/jul/13 per Pedro Miserachs

La Festa Major de Mira-sol ha aconseguit un nivell de participació similar a d'altres edicions en activitats com la Bicicletada Popular, el tennis taula, el torneig de Petanca o les 2 Milles. En d'altres activitats com el torneig de futbol 7 de 12 hores o les Partides simultànies d'escacs, la participació ha minvat respecte l'any anterior.

La forta calor ha estat present en molts dels actes esportius de la Festa Major de Mira-sol. A la ZEM de Mira-sol, el torneig d futbol 7 de 12 hores ha estat l'activitat principal durant tot el dissabte amb un total de 12 equips, quatre menys que en edicions anteriors. El 'Salamanca's' s'ha endut el triomf guanyant a la final el 'Recreativo de Juerga' per 4 gols a 0. En el torneig de Petanca organitzat pel Club Petanca Mira-sol, Clemente i Jaime han estat els vencedors en una competició que ha aplegat unes 30 tripletes.

El president de l'Associació de Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, destaca el bon ambient i la participació de la gent en les activitats.

Josep Lluís Lolo

No hi ha hagut cap incident i la gent ha volgut participar de la Festa Major. Fem una valoració positiva.


Tant la Bicicletada com la Gimcana Familiar han tingut un bon nivell de participació, així com el campionat de futbolí i de tennis taula. Pel que fa a les simultànies d'escacs, s'han donat cita uns 16 escaquistes, menys que en d'altres ocasions.