Ivan Tibau: 'La moratòria ha de servir per seguir negociant la millor solució'


  • Comparteix:

L'esport català es reuneix per unificar criteris / Font: Jordi Estruch

L'esport català es reuneix per unificar criteris / Font: Jordi Estruch

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha anunciat que l'Estat espanyol està disposat a acceptar una ampliació en la moratòria de les inspeccions de la Seguretat Social a clubs i entitats esportives fins a principis de 2014. No obstant això, assegura que el compromís per escrit és només fins a finals de setembre.

En declaracions a La Xarxa, el secretari general de l'Esport confia que hi haurà nova moratòria, un temps necessari per seguir buscant solucions.

Ivan Tibau

La moratòria ha de servir per seguir negociant la millor solució.


A més, Ivan Tibau, s'ha reunit aquesta dilluns amb els màxims dirigents de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), l'Associació Catalana de Municipis i les Federacions Catalanes de Futbol, Bàsquet i Natació, principals afectades, per tal d'unificar criteris a l'hora d'informar els clubs sobre la problemàtica generada per les inspeccions de la Seguretat Social a les entitats esportives amateurs.


La Secretaria General de l'Esport està mantenint en els últims mesos comunicacions directes i constants amb la Seguretat Social i el Consejo Superior de Deportes per tal de buscar solucions que permetin la subsistència de l'important teixit associatiu esportiu català.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.