Ivan Tibau: 'La moratòria ha de servir per seguir negociant la millor solució'

L'esport català es reuneix per unificar criteris / Font: Jordi Estruch

Altres

Publicat el 16/jul/13 per Carme Reverte

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha anunciat que l'Estat espanyol està disposat a acceptar una ampliació en la moratòria de les inspeccions de la Seguretat Social a clubs i entitats esportives fins a principis de 2014. No obstant això, assegura que el compromís per escrit és només fins a finals de setembre.

En declaracions a La Xarxa, el secretari general de l'Esport confia que hi haurà nova moratòria, un temps necessari per seguir buscant solucions.

Ivan Tibau

La moratòria ha de servir per seguir negociant la millor solució.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, Ivan Tibau, s'ha reunit aquesta dilluns amb els màxims dirigents de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), l'Associació Catalana de Municipis i les Federacions Catalanes de Futbol, Bàsquet i Natació, principals afectades, per tal d'unificar criteris a l'hora d'informar els clubs sobre la problemàtica generada per les inspeccions de la Seguretat Social a les entitats esportives amateurs.


La Secretaria General de l'Esport està mantenint en els últims mesos comunicacions directes i constants amb la Seguretat Social i el Consejo Superior de Deportes per tal de buscar solucions que permetin la subsistència de l'important teixit associatiu esportiu català.