Àlex López rep el suport de l'Ajuntament una setmana abans del seu repte


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha mostrat aquest divendres el seu suport a l'esportista santcugatenc Àlex López, que el cap de setmana que ve inicia el repte personal en favor de la campanya de seguretat vial '1,5 metres'. Conesa ha valorat aquesta iniciativa recordant la necessitat de conscienciar la població sobre el perill que suposa no mantenir una distància prudencial entre els vehicles i els ciclistes. A l'acte hi ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, i el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, entitat que col·labora amb un repte del qual Cugat.cat és mitjà oficial.

El dissabte que ve Àlex López iniciarà un recorregut de 1.600 quilòmetres amb un clar objectiu, difondre la necessitat de conscienciar-se sobre el perill de la manca de precaució entre els ciclistes i els vehicles a la carretera. Amb la campanya '1,5 metres', que és la distància que s'ha de mantenir per evitar situacions perilloses, López recorrerà trams per Catalunya, França o Andorra. Segons ha afirmat l'alcaldessa Mercè Conesa durant la recepció, Sant Cugat és una població ciclista i, com a tal, dóna suport a la iniciativa de López. A més, Conesa creu que aquest repte és positiu per a la ciutat de Sant Cugat. El ciclista santcugatenc Àlex López afirma que l'objectiu del repte és conscienciar la gent.

Àlex López

L'objectiu del repte és conscienciar la gent del que veiem a les carreteres amb els ciclistes, que és la distància de seguretat. Això és el que a nosaltres ens pot donar o treure la vida.


L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, agraeix a López l'aposta per la seguretat vial.

Mercè Conesa

Nosaltres com a ciutat de Sant Cugat hem d'agrair a l'Àlex que faci aquesta aposta. És important per conscienciar.


La darrera aturada abans no comenci el compte enrere per a López serà aquest dissabte al matí, quan farà una xerrada a la Unió Ciclista Sant Cugat per explicar el seu repte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.