Carreras es veu obligat a crear un equip propi per competir durant el 2014


  • Comparteix:

Pol Carreras prepara la nova temporada entre França i Xile

Pol Carreras prepara la nova temporada entre França i Xile

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras ha decidit crear la seva pròpia estructura esportiva per pal·liar la falta de suport econòmic de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern. Carreras ha buscat els seus propis patrocinadors i amb el francès Max Tissot i l'andorrà Pol Robert ha creat un equip propi per garantir la seva participació als Jocs Olímpics de Sotxi, Rússia, l'any vinent.

L'esquiador santcugatenc portava gairebé tres mesos preparant aquest nou projecte per seguir competint com fins el moment. Moltes hores de feina extra, al marge dels entrenaments propis de l'esquiador, per crear l'equip amb una estructura necessària tant a nivell material com econòmic. Sense encara un nom per al seu nou equip, Carreras confirma que la desició ha vingut motivada per la falta de recursos de la federació.

Pol Carreras

La Federació Espanyola ens va dir que no tenia diners per a nosaltres i vaig decidir muntar un equip. A més tinc patrocinadors personals que m'ajuden a pagar la resta de la temporada.


L'objectiu principal de Pol Carreras per a la nova temporada que comença és arribar en plenes condicions als Jocs Olímpics de Sotxi que es faran del 7 al 23 de febrer. La pretemporada del santcugatenc passarà per entrenaments a França, Itàlia, Holanda i Xile, on s'exercitarà amb els seus companys d'equip, Max Tissot i Pol Robert, i el mateix entrenador de la temporada passada, Max Vitallini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.