Jason Niles, Guillermo Barbeito i Nil Marí s'incorporen al Junior

Nil Marí, de blaugrana, és un dels fitxatges del Junior FC / Font: Fcbarcelona.es

Altres

Publicat el 26/jul/13 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba tanca la plantilla amb les incorporacions del neozelandès Jason Niles, l'argentí Guillermo Barbeito i el català Nil Marí. Amb aquests fitxatges l'equip santcugatenc, que la temporada que ve estarà dirigit per Jorge Dabanch, aporta experiència i augmenta qualitat en les posicions del mig del camp i de la davantera. Niles prové de l'Herakles belga, Barbeito arriba del Mendoza argentí i Marí del FC Barcelona.

El Junior d'hoquei herba ja té totes les peces per a la temporada 2013/14, la primera d'un projecte nou després de l'adéu del tècnic Fede González. Les baixes d'Àlex Gil i de Max Machtelinckx obligaven l'equip blau-i-negre a fitxar, i tres són els noms nous que provaran d'ajudar el Junior a passar el tall de mitja temporada, quan es dividirà la competició entre els aspirants al títol i els candidats a la permanència. Un cop assolit aquest objectiu, indispensable per al nou tècnic de l'equip blau-i-negre, Jorge Dabanch, ja es podrà pensar en fites majors. I per fer-ho s'ha volgut reforçar el mig del camp i la capacitat de definir de l'equip.

El neozelandès Niles prové de la lliga belga, de l'Herakles, equip que va quedar a mitja taula la passada temporada, i és un jugador de perfil treballador, batallador, amb experiència i que ha estat convocat amb la selecció absoluta. Berbeito, de la seva banda, té la seva primera experiència a Europa amb el Junior. Davanter petit i àgil, té facilitat des del penal i ambició de cara a gol. Seleccionat amb la selecció de Mendoza, l'argentí prové del Club Obra Sanitaria, amb el qual ha jugat tant el campionat regional com la Lliga Nacional. Nil Marí, de la seva banda, és un jove davanter que ha volgut créixer com a jugador i que per això vol provar a Divisió d'Honor. Jorge Dabanch descriu els tres nous jugadors del seu equip.

Jorge Dabanch

Niles és un jugador de meitat de camp, de treball i interessant / Guillermo és petit i potent, un dels millors de la província / Nil és jove i té ganes de millorar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La primera vegada que els tres es vesteixin la samarreta blau-i-negra en partit oficial serà el 29 de setembre, quan el Junior obri la lliga com a local davant el RS Tenis, un dels rivals per ser entre els sis primers classificats.