Àlex López inicia aquest dissabte la primera etapa del repte '1,5 metres'

Altres

Publicat el 27/jul/13 per Jordi Foix

El ciclista santcugatenc Àlex López ha iniciat aquest dissabte el repte '1,5 metres' que té l'objectiu de conscienciar sobre la importància de la seguretat vial a la carretera. En la primera etapa, de 170 quilòmetres, López ha estat acompanyat per membres de la Unió Ciclista Sant Cugat, el Gènesis Cycling Team i el Retto Team, així com alguns amics i familiars. López afronta aquesta aventura per terres catalanes, andorranes i franceses durant nou dies.

El repte ja està en marxa. Després de diversos mesos de preparació i mentalització la campanya '1,5 metres' és ja una realitat. A les nou del matí Àlex López ha iniciat aquesta aventura que el durà durant nou dies per Catalunya, França i Andorra amb l'objectiu de conscienciar els conductors de la importància que té deixar un metre i mig de distància amb els ciclistes. En total, seran 1.600 quilòmetres amb un desnivell de 3.900 metres. La primera etapa, la més curta de totes, el portarà fins a Sant Esteve d'en Bas, La Garrotxa, i serà d'un total de 170 quilòmetres. El ciclista santcugatenc, Àlex López, reconeix estar nerviós amb l'inici d'aquesta aventura.

Àlex López

Una mica de nervis i dubtes però a mesura que passin els quilòmetres aniran desapareixen. Per fi comencem, a veure si tot surt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



López ha sortit a les nou del matí des del Monestir acompanyat per una 15a de ciclistes en què es trobaven amics, familiars i membres de la Unió Ciclista Sant Cugat, el Gènesis Cycling Team i el Retto Team.