El CTR aposta per l'alt rendiment del tennis amb un nou programa al CAR


  • Comparteix:

L'equip del CTR, dirigit per Félix Riba (segon per la dreta) / Font: CTR

L'equip del CTR, dirigit per Félix Riba (segon per la dreta) / Font: CTR

El Catalunya Tennis Resort (CTR) posarà en marxa a partir del setembre un programa al CAR buscant el màxim rendiment dels tennistes entre els 12 i els 18 anys. Els candidats seran entre 14 i 15 nois i noies que combinaran el tennis i els estudis al CAR i s'allotjaran, principalment, a Bellaterra.

El primer dilluns de setembre es posa en marxa el Programa CAR de CTR Tennis Academy a Sant Cugat amb el compromís de treure el màxim rendiment d'aquelles joves promeses que, amb treball, poden fer el salt al tennis professional en un període d'entre dos i quatre anys. Aquest és el repte del programa, segons el seu director, Félix Riba.

Félix Riba

Els volem ensenyar a jugar el tennis del futur. El nostre repte és que els jugadors treguin el seu màxim rendiment.


El programa està obert a joves tennistes catalans i de la resta de l'Estat espanyol. El director del CTR, Félix Riba, ha explicat que ara estan en fase de selecció i que la recerca se centra, preferentment, en nois i noies d'entre 15 i 17 anys.

El CTR fa uns 12 anys que treballa al Centre d'Alt Rendiment (CAR) però ara ha arribat a un acord amb centre de Sant Cugat per potenciar molt més el tennis. Com reconeix Riba, ambdues parts comparteixen el mateix interès.

Félix Riba

Ja estàvem vinculats al CAR però ara es tracta de potenciar la qualitat dels jugadors. Tenim interès tots dos.


El preu per als tennistes que finalment estaran en el Programa CAR de CTR Tennis Academy a Sant Cugat serà des de 450 euros al mes amb la formació esportiva i acadèmica inclosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.