El CAR ha acollit l'entrenament de 43 medalles dels Mundials de Barcelona


  • Comparteix:

La selecció de Brasil s'ha enrenat al CAR / Font: Car.edu

La selecció de Brasil s'ha enrenat al CAR / Font: Car.edu

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat ha acollit durant els mesos de juny i juliol l'entrenament d'11 seleccions internacionals de natació que, juntament amb l'espanyola, han sumat 43 medalles als Mundials de Natació de Barcelona. Amb els metalls distruibuits en nou ors, 21 plates i 13 bronzes, alguns dels triomfadors del torneig han estat instal·lats a l'equipament santcugatenc, com l'equip australià o el saltador colombià Orlando Duque, primer campió mundial de high diving.

Austràlia ha estat l'equip que s'ha entrenat al CAR que ha tingut més triomfs. Després de dues setmanes practicant a Sant Cugat amb tots els nedadors, els oceànics han obtingut tres medalles d'or i 10 de plata. Una altra selecció exitosa en aquests Mundials ha estat el Brasil, amb tres ors, dues de plates i quatre de bronze. L'estrella d'aquesta selecció, César Cielo, que ha aconseguit dos dels tres primers llocs brasilers, també ha fet una estada de dues setmanes al CAR. Dinamarca, Nova Zelanda, les ja conegudes 12 medalles de la selecció espanyola o l'espectacular actuació del saltador Orlando Duque han estat altres metalls gestats a les piscines del CAR.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.