La Federació Espanyola no renova Corretja com a capità de la selecció


Temes relacionats

Corretja desconeix si la federació el renovarà com a capità de la Davis (18/set/13)


  • Comparteix:

Àlex Corretja deixarà de ser capità de la selecció espanyola / Font: Rfet.es

Àlex Corretja deixarà de ser capità de la selecció espanyola / Font: Rfet.es

El santcugatenc Àlex Corretja no continuarà al capdavant de la selecció espanyola de Copa Davis. La Federació Espanyola de Tennis ha anunciat en un comunicat que no renovarà Corretja com a capità del combinat estatal, càrrec que deixarà d'exercir a partir del 31 de desembre. El santcugatenc ha estat dues temporades responsable de l'equip espanyol, amb el qual es va quedar a les portes del títol el 2012 després de perdre la final (3-2) contra la República Txeca.

Després de dues temporades com a màxim responsable tècnic de l'equip espanyol de tennis, Corretja deixarà el càrrec tenint en compte 'els criteris del Departament Esportiu i amb el consens de la junta directiva'. Així ho ha anunciat en un comunicat la Federació Espanyola, un adéu que ja es podia preveure. De fet, en el final de l'eliminatòria contra Ucraïna que mantenia Espanya al Grup Mundial el santcugatenc parlava amb to de comiat. 'Si segueixo ho faré encantat, i si no a qui vingui li desitjaré moltíssima sort', deia Corretja. I no ha tardat en reaccionar, però ho ha fet amb decepció per com s'han desenvolupat els fets. En declaracions a diferents mitjans, el de Sant Cugat ha assegurat que la 'decisió és del president' i que 'la Federació havia de donar la cara per les filtracions de mentides i barbaritats que hi ha hagut', però que no ha estat així. A més, Corretja ha ressaltat que ell 'sempre ha anat molt de cara', i que li han arribat rumors abans que ningú de la Federació es dirigís a ell en persona.

L'extennista deixa un balanç de quatre eliminatòries guanyades i dues perdudes, contra la República Txeca a la final del 2012 i contra el Canadà en la primera ronda d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.