Robredo encara té opcions de classificar-se per a la Copa Masters


  • Comparteix:

Tommy Robredo, en una imatge d'aquesta temporada / Font: Rolandgarros.com

Tommy Robredo, en una imatge d'aquesta temporada / Font: Rolandgarros.com

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo s'atansa a les opcions que li queden per ser a la Copa Masters de Londres. La cita, que es disputarà el 4 de novembre, reuneix els millors vuit tennistes de l'any a l'ATP i a hores d'ara el català és el 16è. Els dos últims Masters 1000, a Xangai i a París, seran vitals per a les opcions de Robredo, que encara té possibilitats matemàtiques malgrat ser el candidat que més complicat ho té.

Tommy Robredo està protagonitzant un dels seus millors anys com a tennista professional, el que l'ha tornat a l'elit del tennis mundial i l'ha situat de nou a les travesses en els grans tornejos. L'actual número 18 del món en el rànquing general ATP ha aconseguit arribar als darrers mesos de competició com el 16è millor tennista de la temporada 2013. Els vuit millors seran els que es reuneixin a Londres, i tenint en compte la possible baixa per lesió del número 3, l'escocès Andy Murray, el novè també podria ser-hi. Segons els càlculs Robredo és l'últim de la llista que podria participar a la Copa Masters, i per tant les possibilitats són petites. Fins a 14 tennistes es troben en millor situació que el català, que pot gaudir d'aquest somni gràcies al bon paper a l'Obert d'Estats Units, quan va arribar als quarts de final. Robredo només ha participat en una Copa Masters, al 2006.

En el darrer compromís, Robredo va caure a la primera ronda de l'Obert de Xina, a Pequín, contra un dels seus rivals en la cursa cap a Londres, l'italià Fabio Fognini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.