Puig (EMD): 'Volem dotar el nou camp de futbol de gespa artificial i vestidors'


  • Comparteix:

Josep Puig ha fet la sacada d'honor al nou camp de futbol

Josep Puig ha fet la sacada d'honor al nou camp de futbol

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, s'ha compromès a instal·lar gespa artificial i construir vestidors al nou camp de futbol de l'avinguda del Castellot. Puig ha confirmat aquest projecte durant la presentacio dels clubs valldoreixencs i del nou equipament.



El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ha acollit aquest dissabte al matí la presentació dels quatre clubs de Valldoreix. A les onze del matí tres representants de la secció de boccia de l'Associació de Disminuíts Físics i Psíquics (ASDI), tres equips del Valldoreix Futbol Club, nedadores dels dos equips federats del Club Sincro Sant Cugat i representants dels conjunts masculí i femení del Club Handbol Valldoreix han protagonitzat la desfilada al pavelló que ha servit com a precedent per a la inauguració del nou camp de futbol de l'entitat.

Els assistents s'han desplaçat fins a l'avinguda del Castellot per presenciar el primer partit a les noves instal·lacions entre el juvenil del Valldoreix Futbol Club i el juvenil de la Farga. El president de l'EMD Valldoreix, Josep Puig, espera poder millorar el camp de futbol actual quan el Vial d'Enllaç estigui desprogramat.

Josep Puig

L'espai on està el nou camp està afectat pel Vial d'Enllaç i, quan estigui desprogramat, esperem tenir els diners per fer un camp de futbol com Déu mana.


El vocal d'Esports de l'EMD Valldoreix, Xavier Gavaldà, creu que aquest és el primer pas per millorar les instal·lacions de cara el futur.

Xavier Gavaldà

Aquest camp de futbol és un primer pas per tenir unes instal·lacions de cara el futur per a la ciutadania.


L'acte ha acabat amb un pica pica a l'aire lliure situat al costat del nou camp de l'entitat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.