Tizón: 'La meva voluntat és tenir, en un futur, la gestió del pav 1 i 2'


  • Comparteix:

Aquest setembre el ple municipal va aprovar la recuperació de la gestió del pav 3 de la Rambla del Celler. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat a Cugat.cat en el primer 'Línia directa' de la temporada que li agradaria, en un futur, tenir també la gestió dels pav 1 i 2. No obstant, reconeix que primer cal veure com encaixa la recuperació del pav 3 per treballar en els detalls dels altres dos perquè la recuperació no sigui 'deficitària'. Tizón també ha reconegut que intentarà que el pressupost d'inversions 2014 per esports superi els 300 mil que va anunciar l'acaldessa.



Segons Tizón el plantejament per fer-se amb la gestió dels altres dos pavellons existeix però cal estudiar-la bé.

Xavier Tizón

La meva voluntat és que en un futur els poguem recuperar, però cal que no sigui una recuperació deficitària.


En l'àmbit econòmic, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha reconegut que la quantitat de 300 mil euros d'inversions que va anunciar l'alcaldessa per al 2014 seria insuficient per afrontar les necessitats d'esports.


Xavier Tizón

La meva batalla està en incrementar aquesta xifra perquè les necessitats hi són, i faríem curts en les nostres previsions.



Xavier Tizón ha dit que pròximament anunciaran la data per a la celebració de l'últim Consell Sectorial d'Esports de l'any, ha parlat de la relació entre els clubs de bàsquet i de futbol de la ciutat i ha reconegut que no hi ha novetats polítiques en el tema de la regularització laboral del personal tècnic i administratiu delc clubs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.