Carreras espera recaptar 8.000 euros per anar als seus pimers Jocs d'Hivern


  • Comparteix:

Pol Carreras en una imatge d'arxiu

Pol Carreras en una imatge d'arxiu

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras ha engegat una campanya de micromecenatge per tal de poder participar als Jocs Olímpics de Sotxi 2014, a Rússia. Carreras, a través de la plataforma Gofundme, espera poder arribar a reunir 8.000 euros i poder complir així el somni de competir en uns Jocs Olímpics d'Hivern.

La falta de patrocinadors i subvencions per part de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern ha obligat Pol Carreras a optar pel micromecenatge per tal d'aconseguir part dels diners necessaris per preparar-se i participar l'any vinent en el Jocs Olímpics d'Hivern com explica l'esquiador.


Pol Carreras

L'any passat em van dir que no podia estar a l'equip nacional per una qüestió de pressupostos. He creat un equip privat i això que he fet és per pagar una part del que em costa.


La idea inicial és poder arribar als 8.000 euros a través de la plataforma Gofundme tot i que l'esquiador santcugatenc no descarta ampliar la xifra a 15.000 euros per tal de cobrir almenys la meitat de la temporada. A més dels Jocs competeix en el circuit internacional i en la Copa d'Europa.

Una nova iniciativa del santcugatenc que aquest estiu ha competit amb el seu propi equip juntament amb els francesos Max Tissot, Gillaume Rand i l'andorrà Pol Robert i que vol fer realitat la seva primera participació en uns Jocs Olímpics d'Hivern. No obstant, es va quedar a les portes d'anar a Vancouver








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.