Carreras espera recaptar 8.000 euros per anar als seus pimers Jocs d'Hivern

Pol Carreras en una imatge d'arxiu

Altres

Publicat el 23/oct/13 per Pedro Miserachs / Carme Reverte

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras ha engegat una campanya de micromecenatge per tal de poder participar als Jocs Olímpics de Sotxi 2014, a Rússia. Carreras, a través de la plataforma Gofundme, espera poder arribar a reunir 8.000 euros i poder complir així el somni de competir en uns Jocs Olímpics d'Hivern.

La falta de patrocinadors i subvencions per part de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern ha obligat Pol Carreras a optar pel micromecenatge per tal d'aconseguir part dels diners necessaris per preparar-se i participar l'any vinent en el Jocs Olímpics d'Hivern com explica l'esquiador.


Pol Carreras

L'any passat em van dir que no podia estar a l'equip nacional per una qüestió de pressupostos. He creat un equip privat i això que he fet és per pagar una part del que em costa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La idea inicial és poder arribar als 8.000 euros a través de la plataforma Gofundme tot i que l'esquiador santcugatenc no descarta ampliar la xifra a 15.000 euros per tal de cobrir almenys la meitat de la temporada. A més dels Jocs competeix en el circuit internacional i en la Copa d'Europa.

Una nova iniciativa del santcugatenc que aquest estiu ha competit amb el seu propi equip juntament amb els francesos Max Tissot, Gillaume Rand i l'andorrà Pol Robert i que vol fer realitat la seva primera participació en uns Jocs Olímpics d'Hivern. No obstant, es va quedar a les portes d'anar a Vancouver