La tertúlia prèvia del Barça-Madrid del Centre Comercial, un xou ple d'humor


Temes relacionats

El Sant Cugat Centre Comercial i Cugat.cat organitzen una tertúlia esportiva (22/oct/13)


  • Comparteix:

José Luis Carazo, Pere Escobar, Quique Guasch i Julio Alberto Moreno han estat els convidats de luxe en una tertúlia organitzada per Sant Cugat Centre Comercial i Oci amb la col·laboració de Cugat.cat. La tertúlia, que s'ha emès en directe pel 91.5 FM, s'ha centrat en el clàssic Barça-Madrid i ha comptat amb la participació d'un centenar de clients del centre comercial que s'han atansat fins a un set especial muntat per Cugat.cat.

Durant una hora, assistents i oients han pogut viure moments de riure, polèmica i disbauxa on l'element essencial ha estat escalfar motors per al partit de futbol entre el FC Barcelona i el Reial Madrid.

Els periodistes Pere Escobar i José Luis Carazo i l'ex jugador del Barça, Julio Alberto Moreno, han intercanviat punts de vista sobre el matx en un to distès. De la seva banda, el periodista Quique Guasch ha recollit l'ambient, l'opinió i les prediccions del 'clàssic' dels clients del centre comercial.

Quique Guasch

Per mi el més important és acostar un programa radiofònic al públic. Ja sé que la ràdio transmet calor però apropar-ho al públic és la culminació d'una història bonica.


La cap d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, ha estat la moderadora de la tertúlia. Ha destacat la ironia i l'humor dels convidats que han convertit una tertúlia de mena, en un xou per als assistents i oients.

Carme Reverte

Ha estat una esperiència diferent, estava pensat com una tertúlia de ràdio, però s'ha convertit en una performance capitanejada pel Quique Guasch, buscant la interacció del públic. Ha estat una experiència diferent.


Els convidats han sortejat dues samarretes, del primer i segon equipament del Barça, entre els espectadors del centre comercial.

L'acte s'ha emmarcat dins d'una promoció que sorteja sis entrades dobles per anar a veure el Barça-Màlaga el proper 26 de gener al Camp Nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.