Els Premis Esport en Marxa refermen els valors de l'esport santcugatenc


  • Comparteix:

Foto de família dels guanyadors dels Premis Esport en Marxa / Font: Localpres

Foto de família dels guanyadors dels Premis Esport en Marxa / Font: Localpres

La 17a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Cugat.cat, ha servit per reconèixer la feina feta pels clubs i esportistes de la nostra ciutat amb els valors com a principals artífexs dels triomfs. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, han presidit un acte que ha comptat amb uns 200 assistents.



Els Premis Esport en Marxa han aplegat representants dels diferents clubs, esportistes, entitats i personalitats polítiques de la ciutat. Un total de nou guardons s'han repartit en diferents categories d'entre els quals destaquen el de millor esportista per a Joan Pahisa després de guanyar cinc medalles als mundials de persones amb talla baixa, el de millor projecció exterior per al CAR de Sant Cugat o el de tota una trajectòria per a l'expresident del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Miquel Soler. L'alcaldesssa, Mercè Conesa, ha destacat que l'esport femení és un dels protagonistes en aquests premis i també a la nostra ciutat.

Mercè Conesa

L'esport femení puja fort. A Sant Cugat l'esport femení té sortida i opcions.


El Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, ha assistit als Premis Esport en Marxa i destaca el caràcter multiesportiu de Sant Cugat.

Ivan Tibau

Sant Cugat té una salut esportiva envejable i amb gent molt jove.


El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha lloat l'esport de la nostra ciutat perquè fomenta els valors entre tots els seus practicants.

Miquel Herrada

L'esport a Sant Cugat és viu, integrador i ple de valors.


A la cerimònia dels Premis Esport en Marxa hi han assistit representants de CiU, el PP, el PSC i ICV-EUiA. L'Ajuntament, el CAR, el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i l'Escola d'Art i Disseny són els col·laboradors de l'acte i Freixenet ha patrocinat aquesta 17a edició dels Premis Esport en Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.