Neix el Club Gimnàstica Sant Cugat, liderat per pares i mares del Muntanyenc


Temes relacionats

Dinarés (Muntanyenc): 'La continuïtat de la secció de rítmica està assegurada' ( 3/des/13)


  • Comparteix:

Un grup de pares del Muntanyenc funda el Club Gimnàstica Sant Cugat / Font: Muntanyenc

Un grup de pares del Muntanyenc funda el Club Gimnàstica Sant Cugat / Font: Muntanyenc

Neix a la ciutat el Club Gimnàstica Sant Cugat, fundat per un grup de pares provinents del Muntanyenc i en desacord amb la manera de fer de l'entitat. El nou club, presidit per Àlex Garçon, presenta un pla de viabilitat a tres anys i començarà a funcionar l'1 de gener.

El club assegura haver fet els primers passos donant-se d'alta a la federació i al Consell Català de l'Esport després d'haver presentat el projecte a l'Ajuntament.

El Club Gimnàstica Sant Cugat es comença a gestar el juny quan un grup de pares decideix liderar un projecte en veure que el Club Muntanyenc no respon les seves peticions. El president, Àlex Garçon, afirma que no es tracta d'una aventura.

Àlex Garçon

És un club construit a llarg termini. No és una aventura. Volem desenvolupar la gimnàstica. Ara no s'estava fent. Hi ha un pla de viabilitat a tres anys que dóna una rendabilitat per invertir-ho tot a la secció.


Garçon explica que, al contrari del que ha estat passant a la secció del Muntanyenc, el nou club buscarà ser més democràtic i més transparent econòmicament.


Àlex Garçon

Més democràcia. Els socis seran el pares i no les nenes, que seran les usuàries. També hi ha un tema de claredat en els comptes, que mai no hem tingut clars tot i estar a la junta.



Ara, la junta d'aquest nou club treballa per intentar tenir el suport majoritari dels pares de la secció.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.