El documental 'Glance Up' sobre Joan Pahisa veurà la llum al març


Temes relacionats

El documental 'Glance up' explica la vida esportiva del palista Joan Pahisa ( 6/nov/13)


  • Comparteix:

Joan Pahisa és el protagonista del documental 'Glance Up'

Joan Pahisa és el protagonista del documental 'Glance Up'

El documental 'Glance Up' que gira entorn a la vida esportiva de Joan Pahisa ha aconseguit el finançament de 12.000 euros que necessitava a través d'una campanya de micromecenatge. El film serà una realitat al març de l'any vinent i es podrà veure a TV3 segons ha explicat Pahisa.

Joan Pahisa ha estat protagonista aquest estiu als Jocs Mundials per a Persones amb Talla Baixa disputat a Michigan, els Estats Units. Pahisa ha sumat cinc medalles, quatre d'or en natació i tennis taula i una de plata en bàdminton. Durant la competició, Pahisa s'ha convertit en el protagonista del documental 'Glance up' on explica la seva carrera esportiva i com conviu amb la malaltia SEDC, un tipus de nanisme provocat per un trastorn en el desenvolupament dels ossos. La productora Lupa Produccions està editant el film, de 120.000 euros de pressupost, i necessitava costejar 12.000 a través d'una campanya de micromecenatge que finalment ha aconseguit. Joan Pahisa agraeix les col·laboracions que ha rebut per tirar endavant el projecte.

Joan Pahisa

Aquest documental també m'ha servit per conèixer molta gent.


Pahisa també ha explicat que ara mateix s'està recuperant d'una lesió al cap del fèmur i que tornarà a la competició al maig a l'Open Internacional d'Anglaterra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.