El 1r Open Ciutat de Sant Cugat de tennis taula convoca federats i no federats

Cartell del 1r Open Ciutat de Sant Cugat / Font: UESCTT

Altres

Publicat el 10/des/13 per Carme Reverte

La secció de tennis taula de la UESC organitza el 1r Open Ciutat de Sant Cugat. El 27 i 28 de desembre jugadors federats i no federats se citaran en una competició que tindrà lloc al pav 3 amb trofeus i premis en metàl·lic.

La primera edició de l'Open de tennis taula Ciutat de Sant Cugat promet ser una festa. Durant dos dies palistes federats i no federats compartiran al pav 3 un ambient especial alhora que l'activitat permetrà al club santcugatenc donar-se a conèixer una mica més. No obstant, un dels responsables de la secció, Josep Antón, afirma que la finalitat és potenciar la base del club.

Josep Antón

Que els nens que vénen al setembre vegin que hi ha competició federada, s'engresquin i s'apuntin al segon semestre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'organització ha establert un límit de participants per cada categoria, que d'assolir-se pot aplegar uns 250 jugadors i jugadores. L'Open donarà inici divendres a partir a les sis de la tarda amb la competició de dobles federats i d'infantils no federats. Dissabte entraran en joc els de categoria provincial i absolut federats a més de l'absolut no federat. Al matí es disputran les prèvies i a partir de les quatre de la tarda les eliminatòries.

Els tres primers classificats de les categories no federades obtindran trofreu, mentre que els federats a més tindran premi en metàl·lic. Les inscripcions es poden formalitzar fins el dijous 27 a les vuit del vespre al correu uesctt@gmail.com.