Fornells (Serveis a les Persones): 'La nova seu de la Unió Ciclista no està definida'


  • Comparteix:

Xavier Fornells és director de Serveis a les Persones a l'Ajuntament

Xavier Fornells és director de Serveis a les Persones a l'Ajuntament

El director de Serveis a les Persones de l'Ajuntament, Xavier Fornells, ha expressat la voluntat del consistori de dotar la Unió Ciclista Sant Cugat d'una nova seu, tot i que aclareix que encara no hi ha cap nova ubicació definida. Fornells destaca la bona sintonia amb aquesta entitat que considera que fa una gran tasca per la ciutat a nivell esportiu, cívic i cultural.

Dissabte 30 de novembre va tenir lloc l'Assemblea General de la Unió Ciclista Sant Cugat amb la nova seu com a tema principal en l'ordre del dia. Segons el que es va poder extreure de l'Assemblea, el nou local s'ubicaria a la rambla de Can Mora número 11, una informació que s'ha volgut desmentir des del departament de Serveis a les Persones de l'Ajuntament, en paraules del seu director Xavier Fornells. Que hi haurà una nova seu per a la Unió Ciclista Sant Cugat és un fet segons Fornells, però encara no s'ha decidit el lloc ni s'ha signat cap conveni.

Xavier Fornells

Vam iniciar un procés de diàleg per arribar a un conveni en què intervenen moltes àrees de l'Ajuntament. Estem mirant propostes però no s'ha signat cap conveni.


Fornells destaca la bona feina que desenvolupa l'entitat ciclista a la ciutat convertint-se no tan sols en un club esportiu, sinó també desenvolupant una vessant cívica i cultural, ajudant a organitzar d'altres activitats.

Xavier Fornells

Va més enllà del que és esport competitiu, té un interès cívic. Ens assessora en temes de mobilitat, parla amb les AMPAS per fer camins segurs per anar a les escoles.


Des de l'Ajuntament s'està treballant per firmar un conveni amb la Unió Ciclista que reguli la ubicació de la nova seu, un acord que pot anunciar-se cap al febrer o març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.