Dinarès (Muntanyenc): 'L'acord amb el Gimnàstica Sant Cugat era inviable'

La secció de rítmica del Muntanyenc continua amb el seu projecte / Font: Gimnàstica Muntanyenc

Altres

Publicat el 12/des/13 per Joan Garcia

El gerent del Club Muntanyenc Sant Cugat, Marc Dinarès, ha explicat que l'acord entre la secció de rítmica i el nou Gimnàstica Sant Cugat és inviable perquè vulnera les normes de funcionament bàsiques de qualsevol entitat. Dinarès apel·la a l'autocrítica i a un nou model esportiu per millorar la rítmica i l'estètica de grup del Muntanyenc.

El Club Gimnàstica Sant Cugat naixia fa poques setmanes pel descontentament d'un grup de pares i mares de la secció de rítmica del Muntanyenc amb l'entitat. El Muntanyenc reaccionava ràpidament assegurant que la secció continuava endavant i reunia a tots els pares de l'entitat per explicar el projecte. Després d'aquesta trobada tant el club santcugatenc com el nou Gimnàstica Sant Cugat buscaven un acord demanat pels pares. Finalment no s'ha produït. El gerent del Club Muntanyenc Sant Cugat, Marc Dinarès, ha explicat que les divergències entre les dues entitats eren insalvables.

Marc Dinarès

Tenim uns estatuts, una junta i una manera de funcionar sota unes normes de funcionament bàsic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Dinarès creu que el primer que han de fer des del Muntanyenc és fer autocrítica i reflexionar sobre les causes que han obert aquesta fractura a la rítmica santcugatenca. El gerent del Muntanyenc avança un canvi de model esportiu a la secció.

Marc Dinarès

Si passen coses com aquesta és que no estem fent bé les coses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Dinarès també ha admès que que la creació d'aquest nou club de gimnàstica alterarà el funcionament normal de la secció sent conscient que s'obre un període de canvis a l'equip tècnic. La primera mesura que ha pres el Muntanyenc és nomenar Manel González com a director esportiu de les seccions d'atletisme, rítmica i estètica de grup.