El 1r Open de tennis taula de la UESC supera les expectatives d'inscrits


  • Comparteix:

Imatge del torneig d'estiu de federats / Font: Josep Antón

Imatge del torneig d'estiu de federats / Font: Josep Antón

El 1r Open Ciutat de Sant Cugat de tennis taula, organitzat per la UESC, compta amb més de 100 inscrits a la categoria federada. El campionat es disputa aquest divendres i dissabte al pav 3 de la Rambla del Celler amb trofeus i premis en metàl·lic. Una quinzena de palistes també participaran a la categoria no federada.

La 1a edició de l'Open de tennis taula Ciutat de Sant Cugat promet ser una festa. Durant dos dies palistes federats i no federats compartiran al pav 3 un ambient especial alhora que l'activitat permetrà al club santcugatenc donar-se a conèixer una mica més. No obstant, un dels responsables de la secció, Josep Antón, afirma que la finalitat és potenciar la base del club.

Josep Antón

Que els nens que vénen al setembre vegin que hi ha competició federada, s'engresquin i s'apuntin al segon semestre.


L'organització ha establert un límit de participants per cada categoria, que d'assolir-se pot aplegar uns 250 jugadors i jugadores. L'Open donarà inici divendres a partir a les sis de la tarda amb la competició de dobles federats i d'infantils no federats. Dissabte entraran en joc els de categoria provincial i absolut federats a més de l'absolut no federat. Al matí es disputaran les prèvies i a partir de les quatre de la tarda les eliminatòries.

Els tres primers classificats de les categories no federades obtindran trofeu, mentre que els federats a més tindran premi en metàl·lic. Les inscripcions es poden formalitzar fins aquest dijous a les vuit del vespre al correu uesctt@gmail.com.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.