L'Hípica Can Caldés crea el primer equip d'horseball del Vallès


  • Comparteix:

L'Hípica Can Caldés estrena la nova temporada

L'Hípica Can Caldés estrena la nova temporada

L'Hípica Can Caldés crea un equip de horseball, el primer al Vallès, amb el propòsit de competir la temporada vinent. A més d'aquesta novetat, la Lliga de Salts i el Poni Games són algunes de les activitats més destacades d'un ventall de propostes esportives i socials per promocionar l'equitació a la ciutat.

Amb l'arribada de 2014 l'Hípica Can Caldés vol obrir-se més a la ciutat. El principal atractiu d'aquest any és la creació d'un equip d'horseball, el bàsquet a cavall, que es prepara per participar l'any que ve a la lliga. Els integrants de l'equip, d'entre 12 i 18 anys, pertanyen al club santcugatenc i un 80 per cent són noies.

El responsable de l'Hípica Can Caldés, Pere Xercavins, explica que la idea és iniciar una segona fase d'aquest esport per treballar la inciació amb els més petits.

Pere Xercavins

A veure si comencem a fer una mica de planter amb nens més petits. Ara estem aprenent per apuntar-nos l'any que ve a la lliga.


L'equip de Can Caldés és el primer que es crea a la comarca però a Catalunya ja n'existeixen d'altres a Cardedeu, Camprodón, Banyoles i Vic.

Aquest diumenge el centre hípic té la primera prova de l'any de la Lliga de Salts.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.