El Muntanyenc comptarà amb un rocòdrom intern situat al costat de l'extern


  • Comparteix:

En aquest espai s'hi ubicarà el nou búlder / Font: Cmsc.cat

En aquest espai s'hi ubicarà el nou búlder / Font: Cmsc.cat

El Club Muntanyenc Sant Cugat comptarà amb un búlder, un rocòdrom intern, que s'aixecarà al costat del rocòdrom Josep Barberà. L'entitat ha aprofitat l'espai situat entre l'antiga paret d'escalada i el carrer Dos de Maig per construir una nau en què s'alçaran dues parets i un sostre habilitats per a l'assaig dels escaladors. Tal com ha afirmat el president del Muntanyenc, Francesc Cruces, la nova instal·lació estarà disponible en un període de tres a sis mesos.

El mes de desembre va començar la construcció d'una estructura en què s'hi encabirà una nau destinada a acollir un búlder, un rocòdrom intern. Aquesta instal·lació estava situada al soterrani de l'antiga seu del Muntanyenc, i ara es mourà al nou espai ubicat entre el rocòdrom Josep Barberà i el carrer Dos de Maig. El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Francesc Cruces, ha explicat el projecte en declaracions a Cugat.cat.

Francesc Cruces

S'està construint un búlder, un rocòdrom intern, al partí annex al rocòdrom Josep Barberà.


Aquest tipus d'instal·lació és útil quan el mal temps impedeix la pràctica de l'escalada a l'aire lliure, de manera que aquells que ho desitgin podran assajar en qualsevol moment de l'any. Cruces ha apuntat, de forma aproximada, que les parets del nou rocòdrom tindran una alçada d'uns quatre metres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.