Sergi Massot es fa un lloc entre els 25 finalistes per ser 'Grifone dels Pirineus'


  • Comparteix:

Sergi Massot, un amant de la muntanya / Font: Sergi Massot

Sergi Massot, un amant de la muntanya / Font: Sergi Massot

El corredor de muntanyes santcugatenc Sergi Massot opta a ser 'Grifone dels Pirineus', o el que és el mateix, assolir un premi per a una estada de quatre mesos en autocaravana pels Pirineus amb 1.500 euros mensuals de remuneració. Massot s'ha classificat entre els 25 candidats d'un total de 1.047 participants. Per ser un dels finalistes presentarà un vídeo explicant la seva passió per la muntanya, i si és un dels sis més votats passarà a una entrevista final en què es triarà el campió.



Es defineix com 'un amant de la muntanya'. I precisament aquesta passió ha dut Sergi Massot a optar a un premi pel qual també cal tenir 'una gran capacitat de comunicació'. El santcugatenc ha estat un dels 25 més votats en la fase preliminar del concurs, organitzat per la marca de roba 'Grifone'. Amb 423 vots ha estat el vuitè candidat més reconegut, i ara treballa per ser a la final. Per arribar-hi ha enregistrat un vídeo que es publicarà aquest dimarts al vespre. Un vídeo que es trobarà al perfil de facebook i de twitter de Massot, així com a la web oficial de la marca. De tots els que publiquin els 25 candidats, els sis que més agradin passaran a la final. Una vegada a la ronda definitiva, el jurat durà a terme entrevistes personals per decidir qui es mereix ser el 'Grifone dels Pirineus' i rebre el preuat obsequi. Massot defineix el que és aquest repte.

Sergi Massot

És ser un apassionat de la muntanya i tenir un gran poder de comunicació. És una experiència que pot canviar la forma de fer.


Per tal de difondre d'una manera més efectiva la seva candidatura, Massot ha creat l'etiqueta #SergiGrifonePirineos, on es pot veure tota l'activitat del santcugatenc. Tot plegat per arribar a rebre un premi que també té la seva responsabilitat. El corredor de muntanyes haurà d'acualitzar, mitjançant articles, vídeos i difusió a través de les xarxes socials, la seva experiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.