Nit d'agraïments i reconeixements en la cloenda del 25è aniversari del CAR


  • Comparteix:

25 anys del CAR Sant Cugat / Font: Localpres

25 anys del CAR Sant Cugat / Font: Localpres

L'última celebració per commemorar el 25è aniversari del CAR Sant Cugat ha estat un reconeixement conjunt a l'esforç de tots els que han fet possible aquest centre, clau en la consecució dels èxits de l'esport català i espanyol. El govern espanyol, que ha reiterat l'aposta pel CAR, i la Generalitat van aprofitar la vetllada per subratllar la necessitat de mantenir l'esperit de col·laboració entre administracions.

Més de 200 persones, entre autoritats, personal del centre, entrenadors, membres de federacions catalanes i espanyoles, exdirectors i mitjans de comunicació entre altres han assistit a l'acte que ha tancat la celebració dels 25 anys del CAR. Una nit d'agraïments als pioners que han fet realitat aquest centre, entre ells, l'exsecretari general de l'Esport, Josep Lluís Vilaseca, i de reconeixement a l'esforç de tots els que han contribuït en el seu dia a dia.

El conseller de Presidència, Francesc Homs, va fer especial èmfasi en la figura de Vilaseca, com a peça cabdal en la creació del centre, i va ressaltar les excel·lències de l'esport catatalà.

Francesc Homs

Aquest esport català trascendeix. És una manera d'entendre la vida i de fer les coses que és un exemple en els temps que vivim.


El govern espanyol, a través del secreatri d'estat per l'Esport, Miguel Cardenal, també va tenir paraules de record i agraïment per a tots els qui han aportat el seu gra de sorra, i va expressar la voluntat de continuar apostant pel CAR.

Miguel Cardenal

Reiterem la nostra aposta per aquest centre. El reconeixement a l'esforç de les federacions catalanes i la Generalitat en la promoció de l'esport.


Els representants del govern espanyol i el català en aquesta vetllada, Cardenal i Homs, van mostrar la voluntat de col·laborar en tots aquells temes que els últim mesos han causat preocupació a Catalunya, com l'aprovació de la llicència única i la regularització del personal dels clubs a la Seguretat Social. Dos temes en què treballen plegats per arribar a acords.

Aquest quart de segle del CAR està estretament lligat a Sant Cugat, la ciutat que l'acull, l'ha vist créixer i progressar. Un camí que han fet plegats perquè el CAR sempre ha estat obert a la ciutat, com va expressar l'alcadessa, Mercè Conesa, orgullosa d'acollir un centre de referència mundial.

Mercè Conesa

Podem estar orgullosos de tenir un centre de referència mundial a la ciutat més jove de Catalunya.


La sorpresa de la nit va anar a càrrec dels esportistes, els consagrats i les futures promeses. Mireia Belmonte, Erika Villaécija, Ona Carbonell, Dídad Salas, Gervasio Deferr i companyia van ser els encarregats de lliurar als assitents el llibre que recull la història d'aquests 25 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.