Gabi Hernández, nou seleccionador del waterpolo masculí tot pensant en Rio


  • Comparteix:

La Federació Espanyola de Natació ha presentat aquest dimecres al CAR de Sant Cugat el nou organigrama tècnic de waterpolo amb la mirada posada en els jocs de Rio 2016. L'exjugador català Gabi Hernández assumeix les regnes del combinat masculí, Miki Oca continua al capdavant de l'equip femení i Rafa Aguilar se centrarà exclusivament en la direcció tècnica.

Els nombrosos èxits del waterpolo espanyol els últims anys encoratgen la federació espanyola a treballar per continuar millorant. Per assolir els nous reptes, la federació ha presentat al CAR Sant Cugat els encarregats de dirigir el waterpolo espanyol en el seu camí cap a Rio de Janeiro 2016. El president de l'espanyola, Fernando Carpena, ha dit en la presentació que són ambiciosos i compten amb tothom per superar el llistó d'aquest esport.

Fernando Carpena

Tenim ambició i posem en marxa el repte Rio 2016. No em vull oblidar dels clubs i per això tenim Antonio Aparicio de coordinador estatal.


Rafa Aguilar deixa l'equip masculí per dedicar-se en exclusiva a la direcció tècnica. Aguilar s'ha referit a la complicitat dels dos selecionadors per treballar plegats i ha remarcat la necessitat d'aprofundir en l'alt rendiment de les categories inferiors.

Rafa Aguilar

Tant Miki com Gabi tenen les qualitats tècniques i humanes per aconseguir el repte. Hem de dotar les categories inferiors en homes perquè assoleixin el màxim nivell.


Miki Oca continuarà amb la selecció femenina amb l'objectiu de fer-la créixer seguint la mateixa línia de treball. La novetat és el tècnic i exjugador català Gabi Hernández, que deixa les portes obertes de la selecció per a qui s'impliqui sense condicions.

Gabi Hernández

Espero que tots el jugadors que cridi vinguin amb la mateixa passió que hi posarem nosaltres. Les portes de la selecció estan obertes.


El nou seleccionador espanyol ha assegurat que, en breu, facilitarà la seva primera llista de convocats, tot i que no ha volgut avançar noms.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.