El Metropolitan Golf ofereix classes gratuïtes tots els dissabtes per als no iniciats


  • Comparteix:

El Metropolitan Golf Barcelona aposta per fomentar aquest esport a la ciutat

El Metropolitan Golf Barcelona aposta per fomentar aquest esport a la ciutat

El Metropolitan Golf Barcelona ofereix classes gratuïtes tots els dissabtes a la tarda per als no iniciats amb un màxim de 16 places. Els interessats han de trucar al telèfon del club per apuntar-s'hi. L'entitat també està organitzant la primera prova de l'associació de golfistes professionals de Catalunya que es disputarà a camp santcugatenc a finals de mes.

El Metropolitan Golf Barcelona ja té 400 abonats i vol seguir creixent en aquesta direcció. Els nous propietaris del camp ubicat entre Sant Cugat i Rubí volen apropar aquest esport a la comarca. Un dels projectes que neix amb força és el d'ensenyar a jugar a aquelles persones que mai han entrat en contacte amb el golf. Tots els dissabtes a la tarda, de quatre a sis, i amb cita prèvia trucant per telèfon al 93.675.30.50, tots els no iniciats poden aprendre amb un professor del club de manera gratuïta. El gerent del Metropolitan Golf Barcelona, Christian Roger, destaca que aquesta iniciativa vol obrir el golf a la comarca.

Christian Roger

Volem popularitzar el golf i que tothom pugui gaudir d'aquest esport.


Roger també ha explicat que l'objectiu és arribar al mig miler d'abonats al març. El club és la seu de l'Associació de golfistes professionals de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.