Thinkinsport enceta una nova manera d'entendre el concepte de botiga d'esports


  • Comparteix:

La nova botiga esportiva de Sant Cugat Thinkinsport obre les portes a un nou concepte d'entendre el servei esportiu. L'establiment ha fet la festa d'inauguració aquest divendres amb una àmplia representació de les entitats esportives de la ciutat i l'assistència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Servei de podologia, fisioteràpia, nutrició i entrenament personalitzat. Totes aquestes opcions s'ofereixen en una botiga d'esports poc habitual, que, segons els seus propietaris, va més enllà de vendre productes per a la pràctica esportiva. Tot plegat, amb una iniciativa que ressalta la seva vocació per a clubs i esportistes de Sant Cugat.

Unes entitats i uns esportistes que han omplert aquest divendres les instal·lacions de la botiga, en una festa d'inauguració que han obert els parlaments dels creadors del projecte, Paco Atienza i Freddy Vilardell, i de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Conesa ha estat obsequiada amb una dessuadora amb la marca de l'establiment, i s'ha encarregat de tallar la cinta per fer oficial el naixement de Thinkinsport.

L'alcaldessa, que ha vist de primera mà l'ampli ventall de serveis que ofereix la botiga, ha insistit en aquest projecte com una unió entre esport i emprenedoria.

Mercè Conesa

Són emprenadors, parteixen de la il·lusió i satisfacció de poder ajudar l'esport d'aquesta ciutat.


Freddy Vilardell s'ha mostrat orgullós de la rebuda obtinguda fins ara, fent èmfasi que el projecte és per a l'esport de Sant Cugat.

Freddy Vilardell

Hem aconseguit que ells sentin la mateixa il·lusió que nosaltres per Thinkinsport, i això és molt important.


L'acte ha comptat amb membres de tres dels clubs amb els quals ja col·labora Thinkinsport, l'Handbol Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat i el Sant Cugat Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.