L'esport adaptat creix a Sant Cugat

Els membres d'ASDI durant una competició de boccia

Altres

Publicat el 2/abr/14 per Pedro Miserachs

La presència de l'esport adaptat a Sant Cugat va en augment amb la implicació de clubs i entitats així com de l'Ajuntament. Ara com ara, el Sant Cugat Esport, el Junior, el Club Muntanyenc Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat tenen engegats projectes esportius amb la col·laboració dels sis centres per a discapacitats intel·lectuals presents a la ciutat.


MIRA-HO A CUGAT TV

Els tallers Jeroni de Moragas, Guru, Aspasur Valldoreix, Residència Sant Medir, Cooperativa Estel i ASDI són els centres de treball per a discapacitats intel·lectuals que des de fa un temps participen en iniciatives com el StQlímpics, que reuneix els diferents usuaris per practicar esport. Enguany aquesta inciciativa tindrà lloc el 23 de maig i estarà dedicada a l'atletisme.

Entitats, clubs i Ajuntament han unit esforços en la mateixa direcció per fer que l'esport contribueixi a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual. Iniciatives com els StQlímpics, Special Hockey i l'organització de la Copa Internacional de futbol 7 per a persones amb discapacitat intel·lectual són alguns dels exemples de tot el que l'esport adaptat pot fer.