El ciclisme torna a sumar dues activitats a 'La Nit en Blanc'

Rafa Robledo, a l'esquerra, un dels organitzadors de la Pedalada

Altres

Publicat el 13/mai/14 per Dani Aguilà

'La Nit en Blanc' tindrà la seva vessant esportiva amb la 2a Trobada de Bicicletes Clàssiques i la 2a Pedalada Nocturna. Les activitats, organitzades per Sant Cugat Comerç amb la col·laboració de Clinic Bikes i la Unió Ciclista Sant Cugat, començaran a dos quarts de sis de la tarda amb l'exposició i tancaran amb la pedalada a partir de les nou del vespre.

'La Nit en Blanc' tindrà en el ciclisme el seu component esportiu. Des de dos quarts de sis i de la mà de Clinic Bikes, els santcugatencs tindran al carrera Major un punt de reunió pels amants del ciclisme clàssic. Durant la Trobada es donaran els premis a Bicicleta Millor Restaurada, a la Millor Conservada i al Millor Conjunt Bibicleta/Ciclista.

Un cop conclogui la Trobada, aquestes mateixes bicicletes protagonitzaran la 2a Pedalada Nocturna, a partir de les nou del vespre i amb sortida a la plaça Octavià. Aquest esdeveniment comptarà amb l'organització de la Unió Ciclista Sant Cugat. El seu president, Rafa Robledo, explica que l'entitat s'ha sumat a la iniciativa tant per la iniciativa esportiva com per el foment del comerç tradicional.

Rafa Robledo

La Unió Ciclista té interès a fomentar el ciclisme com a mitjà alternatiu, però també el concepte de comerç de proximitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Robledo també ha assegurat que la implicació de la Unió Ciclista garantirà el bon funcionament i seguretat de la pedalada.