Paidós organitza un campus d'hanbol i un de voleibol aquest estiu


  • Comparteix:

Ambdós casals estan organitzats per Paidós / Foto: Paidós

Ambdós casals estan organitzats per Paidós / Foto: Paidós

L'empresa santcugatenca Paidós organitza aquest estiu un campus d'handbol i un de voleibol per a nens i nenes de 3r a 6è de primària. L'Handbol Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat participen en cadascun dels campus aportant el seu assessorament tècnic i un equip de professionals. Les inscripcions es poden fer al web Paidos.cat.

El campus d'handbol tindrà una setmana de durada, del 30 de juny al 4 de juliol i té un preu de 92 euros, mentre que el de voleibol es desenvoluparà la mateixa setmana i la següent, del 7 a l'11 de juliol i té un preu de 90 euros per setmana. Tots dos es faran a l'escola Joan Maragall i oferten 30 places, amb servei de vuit del matí a cinc de la tarda.

Entre els principals objectius estan fomentar les relacions entre els participants, incidir en la pràctica de l'handbol i el voleibol i enfortir el teixit associatiu a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.