Salabert (Coordinadora): 'Els clubs volen opinar sobre com ha de ser el nou pavelló'


  • Comparteix:

Joan Salabert amb Àngel Ruiz en una imatge d'arxiu

Joan Salabert amb Àngel Ruiz en una imatge d'arxiu

La Coordinadora d'Entitats Esportives celebra la construcció d'un nou pavelló a la Guinardera, però enviarà un escrit a l'Ajuntament amb algunes de les demandes que fan els clubs perquè el pavelló pugui complir eficientment la seva funció. D'altra banda, la Coordinadora també s'ha mostrat satisfeta amb el fet que el 60% de les subvencions de l'Ajuntament hagin anat a parar a clubs que en són membres.

El principal punt de l'ordre del dia de la reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives ha estat la construcció del pavelló a la Guinardera. Tots els clubs s'han mostrat satisfets amb el nou equipament municipal, però creuen que com a usuaris del mateix han de poder dir la seva opinió de com hauria de ser aquest pavelló.

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Joan Salabert, comenta algunes de les opinions sobre aquest tema de la reunió d'aquest dimecres.

Joan Salabert

Ens organitzarem per fer unes recomanacions a l'Ajuntament de les qüestions a tenir en compte perquè el pavelló sigui pràctic per a l'ús de tots.


Respecte la creació de l'associació 'Sant Cugat Creix', la Coordinadora es reunirà en les properes setmanes perquè els presidents dels clubs que en formen part expliquin a la resta el seu funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.