El Circuit Rafa Nadal s'atura al CE Valldoreix per disputar la segona etapa

Roger Badia, Xavier Tizón, Josep Puig, Joan Carles Pradell i Carles Costa

Altres

Publicat el 19/mai/14 per Carme Reverte

El Club Esportiu Valldoreix serà la segona etapa del circuit de tennis Rafa Nadal Tour by Mapfre, impulsat pel tennista de Manacor a benefici de la seva fundació. L'eix principal del torneig és la formació en valors incorporada a la competició esportiva. Després de Sevilla la competició arriba a Valldoreox on es jugarà a partir d'aquest dissabte i fins l'1 de juny. Madrid al juliol i Mallorca al setembre completen el circuit.

L'esfoç, la superació, l'educació i el companyonia són valors que identifiquen el tennista manacorí Rafa Nadal. Preocupats per formentar aquests i altres valors entre els joves esportistes, la Fundació Rafa Nadal ha creat aquest circuit que dissabte arribarà a la ciutat, provinent de Sevilla on s'ha disputat el primer torneig amb 240 participants. El representant del manacorí, Carles Costa, va subratllar durant la presentació l'aposta de la Fundació per un torneig d'aquestes característiques.

Carles Costa

Hem creat aquest torneig on no només es juga a tennis. També hi haurà formadors per treballar els valors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Costa es va referir al Club Esportiu Valldoreix com 'un club de referència a Catalunya'. El president de l'entitat valldoreixenca, Joan Carles Pradell, no va amagar la satisfacció per ser els escollits a l'hora de formar part d'aquest circuit. Pradell va agrair la confiança que la Fundació Rafa Nadal diposita en el club i destaca el paper de l'acadèmia Barcelona Total Tennis (BTT).

Joan Carles Pradell

La vinculació de la Fundació més l'aniversari de l'Acadèmia, que enguany fa 10 anys, fan que aquest any sigui un any especial per Valldoreix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La competició està pensada per a jugadors i jugadores sub 13 i sub 15, que s'inscriuen per 25 euros. Per jugar al CE Valldoreix ho ha fet 250 tennistes d'arreu de l'Estat espanyol i també estrangers, que s'afegiran als participants locals del club i l'acadèmia valldoreixencs, el CTN Sant Cugat i el Junior.

Els vuit millors de cada prova es trobaran al setembre al Màster que tindrà lloc a Mallorca. Els beneficis econòmics del citcuit es destinaran a finançar projectes de la Fundació Rafa Nadal.