Nou espai, nous horaris, nous reptes


  • Comparteix:

Des de l'1 de setembre, l'Ajuntament ha traslladat el Club Jiu-jitsu Sant Cugat a la Sala Blava, a l'espai Municipal al costat del PAV-3. El nou emplaçament ha obligat a modificar també els horaris d'entrenament.

El Club Jiu-jitsu Sant Cugat portava aproximadament dos anys a la sala Canigó del Club Muntanyenc. Ara començen una nova etapa a la sala Blava després que l'Ajuntament comprés l'antic espai d'entrenaments i reorganitzés les activitats. El nou emplaçament és vist amb pros i contres pel seu president, Sergi Subirà.

Sergi Subirà

Tot canvi té els seus pros i contres. El canvi ens modifica horaris, però també ens permet ampliar-los. El pitjor és l'adaptació de l'espai.


Els nous horaris d'entrenament són dilluns de nou a dos quarts d'onze (21.00h - 22.30h), dimecres de vuit a deu (20.00h - 22.00h) i divendres de vuit a dos quarts de deu del vespre (20.00h - 21.30h). A banda d'aquestes novetats, el club santcugatenc també preveu introduir més espectacle i exhibicions i gaudirà d'una nova organització com a club oficialment federat.

Sergi Subirà

A nivell organitzatiu, som ja un club federat i, a nivell d'activitats, apostemr per un jiu-jitsu tradicional barrejat amb elements més moderns de cara a l'espectacle.


Amb la temporada acabada de començar, les competicions importants vindran després de Nadal, amb el Campionat de Catalunya i l'estatal.



  • Comparteix:

COMENTARIS

L' idea de tecnificar la sala blava per a les arts marcials sembla bona idea, però ara falta la seva adequació. Sistema de ventilació segons la normativa, espatlleres, ampliació miralls etc... Per cert, que no hi ha guia d'activitats esportives aquest any?? Quina pífia no?

CKSC. Enviat el 14/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.