Salvador Álvarez demana la dimissió del regidor d'Esports


  • Comparteix:

Salvador Álvarez creu que des de l'Ajuntament no s'han fet les coses bé

Salvador Álvarez creu que des de l'Ajuntament no s'han fet les coses bé

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, demana la dimissió del regidor d'Esports, Xavier Amador, pel tancament de la Sala Blava de la Rambla del Celler. Álvarez creu que no s'estan fent les coses bé i que no es pot anunciar el tancament de l'espai sense avisar oficialment abans els clubs afectats.

De moment, no se sap on s'ubicaran el Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat, després de l'anunci del tancament de la Sala Blava de la Rambla del Celler. El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, s'ha mostrat indignat amb aquesta decisió de la regidoria d'Esports.

Salvador Álvarez

Només puc dir, incompetència per part del regidor i només puc demanar com a director tècnic del CKSC la seva dimisió.









Álvarez no entén com després de quatre anys d'utilitzar la instal·lació se'ls fa fora d'aquesta manera i no es dóna una solució immediata a aquest problema. Álvarez creu que aquest fet reafirma les queixes que en els darrers dies s'han fet per la mala gestió de les instal·lacions esportives de la ciutat.

El director tècnic del CKSC creu que l'Ajuntament s'hauria de seure a negociar amb el afectats.

Salvador Álvarez

Crec que s'ha d'obrir una taula de negociacions, perquè l'Ajuntament és incapaç de millorar les instal·lacions on estem ubicats.










De moment, els afectats no han rebut cap comunicació oficial i continuaran les seves activitats a la Sala Blava de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Parece increíble que se pongan tantas trabas a la práctica del deporte en San Cugat, cuando en la web del ayuntamiento indican lo siguiente: “Són molts els clubs i entitats dedicats als diferents esports i, des de l\'Ajuntament, treballem per ampliar i millorar les instal•lacions esportives al servei dels ciutadans.” Es una lástima que con el cierre de una sala de entrenamiento y la falta de alternativas se perjudique la diversidad de disciplinas deportivas ofrecidas en nuestra ciudad. Espero que la situación actual mejore y se alcance una solución, porque esta situación no beneficia a nadie. Alex

ciudadano. Enviat el 2/jul/09


Lo que es más triste es que esta decisión parezca obedecer a que los usuarios de la Sala han contactado directamete con el Regidor y con el Acalde para explicar el problema y pedir ayuda, pues desde la Junta del CKSC llevaban tiempo comentando esta carencia sin recibir ningún tipo de respuesta. La sensación que produce es que se responde desde la Administración es con un castigo por quejarse. Ojalá sea una sensación falsa y así lo podamos decir, pues sería muy poco democrático y muy poco profesional. La Administración debe estar al servicio del ciudadano, no al revés.

ciudadana. Enviat el 2/jul/09


Com pot ser que es faci fora a unes entitats com el CKSC i el Club Jiu jitsu que porten diversos anys treballant per les arts marcials i en definitiva per l'esport a sant cugat? Som molts els pares que no entenem que a aquestes alçades de la temporada, havent invertit tant l'ajuntament com els mateixos clubs, i per tant els socis, en l'equipament actual de la sala, ara el sr. regidor la tanqui.quin tarannà és aquest?

ciutadà. Enviat el 2/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.