El CKSC i el CJSC demanen un nom nou per la Sala Blava


  • Comparteix:

La Sala Blava podria anomenar-se Sala d'Arts Marcials

La Sala Blava podria anomenar-se Sala d'Arts Marcials

El Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat proposen canviar el nom de Sala Blava per Sala d'Arts Marcials de Sant Cugat. La proposta del nou nom per la instal·lació ve motivada pel canvi del tatami, que ha deixat el tradicional blau que donava el nom a la sala per passar a ser de color verd.

El canvi del color del tatami, així com el fet que en aquestes instal·lacions del PAV-3 de la Rambla del Celler s'hi practiquen majoritàriament arts marcials, ha provocat que tant el Club Karate com el Club Jiu-jitsu Sant Cugat hagin sol·licitat a l'Ajuntament el canvi de nom de Sala Blava per Sala d'Arts Marcials de Sant Cugat.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, comenta aquesta proposta que enviaran a la regidoria d'Esports.

Salvador Álvarez

Els clubs d'arts marcials estan fent molt esforç per millorar aquesta sala i creiem que s'ha de canviar el nom per Sala d'Arts Marcials.



El canvi de l'habitual tatami blau per un de nou de color verd, s'ha produït gràcies a la inversió de 6.000 euros feta pel Club Jiu-jitsu Sant Cugat. El seu president, Sergi Subirà, explica que la inversió era necessària per la bona pràctica del jiu-jitsu.

Sergi Subirà

En el jiu-jitsu es treballen moltes projeccions i es necessita un gruix més que el del tatami que teníem abans.








A més d'aquest dos clubs, a la Sala Blava també s'hi entrenen la Policia Local i un grup de judo de l'OMET.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.