Salvador Álvarez: 'Canviar-li el nom a la sala ha estat una decisió lògica'


  • Comparteix:

El Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat celebren el renombrament de la Sala Blava, que passa a dir-se Sala d'Arts Marcials. En el dia de la inauguració, tots dos clubs han organitzat un entrenament conjunt amb un grup d'aikido de Barcelona, al que han assistit el regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó.

Només entrar al PAV-3 ja es poden veure els cartells fixes que indiquen on es troba la Sala d'Arts Marcials. Tots els lluitadors assistents han gaudit d'una jornada de celebració, en la que han compartit tatami amb especialistes d'altres disciplines. El Club Karate Sant Cugat, el Club Jiu-jitsu Sant Cugat i un club d'aikido de Barcelona s'han trobat a la nova Sala d'Arts Marcials.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, s'ha mostra molt content pel canvi de nom d'una sala en la que creu que han depositat molts esforços i il·lusió.

Salvador Àlvarez

És una decisió lògica ja que s'hi estan pràcticant arts marcials.


El president de la Coordinadora, Ignasi Bassó, ha explicat la lògica d'un canvi de nom, que arriba amb una de retard pels inevitables tràmits administratius.

Ignasi Bassó

Era el més coherent, però s'han de passar uns tràmits que triguen uns mesos.


El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha volgut atribuir tot el mèrit del canvi de nom a la feina feta des del clubs i a l'esforç i inversions dipositades en aquesta sala.

Xavier Amador

Ells estan invertint directament en aquesta sala. El sentiment de propietat i estima va més enllà d'un rètol.



Totes les parts han coincidit en entendre el canvi de nom com una qüestió de coherència i de reconeixement als usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.