El Club Muntanyenc aconsegueix 10 medalles al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels atletes del Muntanyenc

Imatge d'arxiu dels atletes del Muntanyenc

El Club Muntanyenc Sant Cugat suma 10 medalles en el Campionat de Catalunya en categories infantil, aleví i benjamí. Cinc de les medalles han estat d'or, tres de plata i dos de bronze amb participació destacada de José González amb dues d'or en aleví, Joan Artigas amb una d'or i una de bronze en infantil i Aleix Fuchs amb un primer lloc en salt de llargada i un tercer en 60 metres.

El Club Muntayenc Sant Cugat tanca la seva participació en els Campionats de Catalunya recollint fins a 10 medalles a l'Estadi Camp Clar de Tarragona. Entre Joan Artigas, José González i Aleix Fuchs han aconseguit sis medalles, quatre d'elles d'or. En categoria infantil Artigas ha aconseguit una d'or en 80 metres tanques i una de bronze en 300 metres i Maria Mur i Nina Rissi plata i bronze, respectivament, en javelina.

En categoria aleví José González ha fet doblet guanyant en els 60 metres tanques, Marc Sala també ha fet or en salt de llargada i Nil Cornago plata en llançament de pilota. El més jove dels guanyadors del Muntanyenc ha estat Aleix Fuchs, que ha aconseguit un or en salt de llargada i plata en 60 metres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.