La secció d'atletisme del Muntanyenc triomfa al català cadet, juvenil i júnior


  • Comparteix:

Dos dels 10 podis sumats pel Muntanyenc aquest cap de setmana / Foto: Muntanyenc

Dos dels 10 podis sumats pel Muntanyenc aquest cap de setmana / Foto: Muntanyenc

La secció d'atletisme del Muntanyenc suma 10 medalles al Campionat de Catalunya juvenil, cadet i júnior que s'ha disputat aquest cap de setmana a Lloret. Ramon Adàlia, en triple salt juvenil, Daniel Toro, en triple salt cadet, i Gabriel Ballester, en 5 quilòmetres marxa, han pujat al més alt del podi.

El Muntanyenc ha sumat un nou èxit al Campionat de Catalunya. En categoria juvenil ha aconseguit un or de Ramon Adàlia en triple salt, dues plates de Blanca Rius en 800 metres i Ella Bestué en salt de llargada i dos bronzes de Laia González en 400 metres tanques i Nora Taher en triple salt.

A la categoria cadet, or per a Daniel Toro en triple salt i Gabriel Ballester en 5 quilòmetres marxa i dues plates de Marc Salvatella i Rebeca Cortés en javelina. Finalment Dario Sirerol ha guanyat el bronze en triple salt júnior.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.