El Muntanyenc torna de l'Estatal de veterans amb quatre medalles i un rècord

Els quatre medallistes del Muntanyenc

Els veterans del Club Muntanyenc aconsegueixen quatre medalles al Campionat d'Espanya d'atletisme disputat a Huelva. Els atletes santcugatencs han guanyat dues medalles d'or, una de plata i una de bronze, i han establert un nou rècord català de relleus.

Manel González s'ha proclamat campió de la prova dels 400 metres M50 amb una marca de 54''56, Higini López ha aconseguit el bronze a la prova dels 100 metres M50 amb un temps de 13''07 i la quarta plaça a la de 200 metres amb 26"20.

A la prova de relleus 4X400 metres l’equip del Muntanyenc, format per Manel González, Higini López, Lluís Borràs i Majid Taher, va aconseguir el títol amb una marca de 4’05''18, nou rècord de Catalunya M45. El mateix equip es va penjar la medalla de plata al relleu curt de 4X100 metres amb una marca de 50''15.