Carla Ràfols i Abdel Ait s'imposen a la 2a edició de la Cursa Moonrace del CAR


  • Comparteix:

Abdel Ait i Carla Ràfols són els guanyadors de la 2a edició de la Cursa Moonrace organitzada pel CAR Sant Cugat. Ait ha fet una marca de 23 minuts i 41 segons per als gairebé vuit quilòmetres de trajecte. En categoria femenina, Ràfols ha invertit un temps de 31 minuts i 26 segons. La cursa ha recaptat 1.140 euros per a l'Associació Catalana per al Parkinson.

Ait ha iniciat la cursa amb molta força i s'ha escapat en els primers quilòmetres amb un ritme trepidant que l'ha permès imposar-se amb comoditat, amb un registre final de 23 minuts i 41 segons. Ait destaca la dificultat de l'últim tram de Vollpelleres.

Abdel Ait

La cursa és molt maca i he fet un registre que crec que es pot millorar.


A la categoria femenina, hi ha hagut victòria de clar color santcugatenc de Carla Ràfols. L'atleta del Club Muntanyenc, de només 14 anys, s'ha erigit com la guanyadora de la cursa amb un temps de 31 minuts i 26 segons. Ràfols es mostra satisfeta amb la victòria i amb l'ambient de la Moonrace.

Carla Ràfols

La cursa és molt divertida i amb un ambient molt familiar.


Més de 1.000 participants han disputat la cursa amb inici i final a les pistes del CAR. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha disputat la Moonrace amb el dorsal 1i ha destacat la bona organització de la competició.

Ivan Tibau

És una cursa consolidada i amb una gran resposta dels santcugatencs.


El regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el director del CAR, Joan Fontseré, han presidit l'entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.