Dani Nafría no participarà en el Campionat d'Espanya de triatló per molèsties


  • Comparteix:

Dani Nafría descarta ser al Campionat d'Espanya

Dani Nafría descarta ser al Campionat d'Espanya

El paratriatleta santcugatenc Dani Nafría descarta participar en el Campionat d'Espanya de triatló que es disputarà el 14 de setembre a Águilas, Múrcia. Nafría ha de passar pel quiròfan a finals de mes per resoldre unes molèsties i reconeix que no vol anar a la prova si no està en plena forma. Durant els darrers mesos, el santcugatenc ha estat reforçant la part de bicicleta i natació de la disciplina, les dues en què millor pot rendir a hores d'ara.

Dani Nafría no podrà completar la temporada de triatló per unes molèsties a l'extrem de la cama amputada. El santcugatenc s'operarà per solucionar aquest problema però no coneix encara la data exacta de la intervenció, i això li ha fet descartar la seva participació en el Campionat d'Espanya. Nafría opina que si els paratriatletes volen integrar-se d'una forma adequada no poden anar a competicions a 'passejar-se'.

Dani Nafría

He anat fent bici i aigua, però còrrer he corregut molt poc. Si volem que el paralímpic se'l prengui seriosament no podem anar a passejar-nos.


Un cop s'hagi operat, Nafría iniciarà un procés de recuperació que durarà un mes i mig, de manera que a l'octubre el santcugatenc ja estarà a punt per iniciar la pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.