La Sant Silvestre signa un acord de patrocini amb la firma Colibrí


  • Comparteix:

El diredtor de Colibrí, Carles Pinto, i el director Tèncnic de la Sant Silvestre, Domingo López / Font: Sant Silvestre

El diredtor de Colibrí, Carles Pinto, i el director Tèncnic de la Sant Silvestre, Domingo López / Font: Sant Silvestre

La marca líder en roba esportiva de compressió i protecció muscular Colibrí es converteix en un dels principals socis de la Sant Silvestre Barcelonesa - Sant Cugat per a l'edició d'enguany. La firma catalana oferirà 50 productes Colibrí als primers 25 homes i les 25 primeres dones.

La Sant Silvestre ha sumat un nou patrocinador a la prova, que es disputarà per cinquè any consecutiu pels carrers de Sant Cugat. La firma Colibrí ha signat aquesta setmana un acord amb el director tècnic de la prova, Domingo López, que espera que pugui tenir continuïtat els pròxims anys.

Domingo López

La seva aportació seran 50 peces de roba. De moment l'acord és per aquest any però si va bé esperem que puguin continuar.


Les inscripcions continuen obertes. El termini per fer-les on line acaba el 28 de desembre, el mateix dia que es tancaran a l'OMET i Running Vallès. Les inscripcions presencials finalitzaran el 24 de desembre. Per a més informació es pot consultar la pàgina de la cursa, Santsilvestre.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.