Torna la competició d'atletisme escolar amb la 2a jornada de la Lliga d'Atletisme


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 2a jornada de la Lliga d'Atletisme Escolar convocarà aquest dissabte a partir de les deu del matí a la Guinardera 10 escoles de la ciutat. Els equips participants, alevins i benjamins, competiran en diferents proves atlètiques de salt, velocitat, llançament i relleus, entre altres especilaitats. L'objectiu de l'activitat, que consta de quatre jornades, és apropar els nens i les nenes a l'atletisme i iniciar-los en aquest esport.

La lliga és un complement als entrenaments setmanals dels alumnes inscrits en aquesta activitat del programa d'esport en edat escolar. La competició consta de quatre convocatòries. La primera es va fer al desembre i, després de la d'aquest dissabte, en quedaran dues més. La tercera està prevista per a l'11 d'abril i l'última per al nou de maig.

Les escoles participants en aquesta activitat són Pins del Vallès, Pureza de Maria, Pi d'en Xandri, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, Turó de Can Mates, Collserola, Ciutat d'Alba, l'Olivera i Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.